Årsmöte 2022

Publicerad av: webbsupport
10 april, 2022 16:26

Kallelse till Årsmöte 2022

När vi påbörjade 2021 så trodde vi väl alla att pandemin snart skulle vara slut men året blev ett år som påverkat oss och hela världen så mycket.

För föreningen har det väl mest inneburit att vi fått fortsätta skjuta årsmöten och aktiviteter på framtiden och se fram mot den tid när vi återigen kan leva normalt.
Nu blickar vi framåt och även om det är i en mycket mer ostabil värld för tillfället så verkar i alla fall pandemin att ge med sig.

Bredbandsprojektet har ju under förra året rullat på med väldigt mycket grävning och det mesta av stamnätet är nu avklarat, just nu har man fått tagit en paus och avvaktar våren för att sedan sätta ny fart med anslutningar.

Styrelsen har när så varit möjligt fortsatt att hålla möten, drivit viss påverkan kring vägbelysning, tittat på olika alternativ till grannsamverkan och planerat lite medlemsaktiviteter eventuellt med något mindre byggprojekt. Det som även ligger högt på agendan är att på ett strukturerat sätt påverka för att vi ska få en bättre vägstandard.

Det har även blivit tid att betala in årsavgiften för medlemskapet i Högåsen Bygdeförening för år 2022 om man inte gjort det redan, medlemsavgiften är fastställd till 100:- per hushåll för ett år och betalas in till Bankgirokonto 5315-0082, Glöm ej ange ditt namn vid betalningen.

Årsmötet 2022 hålls den 30 April kl 18.00 i brukshundsklubbens lokaler, vid hundlyckan

Efter årsmötet inbjuder vi till en vårfest, man kan välja om man vill komma på bara årsmöte eller bara på festen eller självklar båda, vi kommer bjuda på enklare förtäring från grillen. Dryck medtages för eget bruk.

Kallelse går endast ut via email till de medlemmar som lämnat mailadress, känner du någon som borde fått kallelse men inte fått så hjälp oss gärna att sprida kallelsen, alla medlemmar är välkomna och även den som vill bli medlem naturligtvis.