Öppen trädgård hos Eva Herrgård på Sjögärdet tisdag 20 juni kl 14-19

Publicerad av: karlskogatradgardsforening
18 juni, 2023 15:06

Nu utökar vi till en riktig trädgårdsrunda! Även Eva och Per inbjuder till öppen trädgård på Sjögärdet vid Alkvettern! Passa på att besöka Evas stora härliga trädgård med perenner, buskar och träd, som växt upp under ca 20 år. Och dessutom med ett fantastiskt läge längs en vik vid sjön Alkvettern!

Eva har ett antal hoya-sticklingar (porslinsblomma) och även perenn-plantor till försäljning, om någon är intresserad. 

Nedan följer vägbeskrivning från Eva:

Vägbeskrivning: Lunnedet Sjögärdet 679, 91 Karlskoga finner du på Google Maps. Då får du nog förslaget att åka via Lunnedet. 

Alternativ väg är Äspedalsvägen över flygfältet. Från skylten är det 5 km till Forsby. Vid brevlådorna finns en skylt Forsbyvägen upp till vänster. Åk den sammanlagt 5 km över skogen. Du passerar en 4-vägskorsning högst upp på berget, fortsätt ner mot sjön och håll vänster vid ett vägskäl. Du åker sedan parallellt med sjön och kommer fram till ett elstängsel (just nu är inte strömmen på) och är framme hos oss. 

Välkomna hälsar Eva och Per!