Tänk på att

Publicerad av: brftegner
5 augusti, 2019 17:12

Enda slags papper som får spolas ned i toaletten är just toalettpapper. Detta på grund av att toalettpapper är gjord för att lösas upp och inte täppa till i avloppet som t ex hushållspapper eller tvättlappar gör.

Konsekvenserna av att spola ned annan slags papper blir att det blir stopp i avloppet. Avloppsvattnet måste ta vägen någonstans och kommer då upp i Er eller någon annans toalett. Det i sin tur medför stora kostnader i torkning och återställning både för den enskilde och föreningen.

I trapphusen får endast rullatorer och barnvagnar stå. Övrigt ska tas bort, det gäller även mattor framför lägenhetsdörrarna.

När ni gör större renoveringar av era lägenheter, som byte av kök, badrum och rivning av väggar, kontakta vår vicevärd innan start om vad som gäller.

De blå tunnorna är endast avsedda för pappersåtervinning och inte något annat.Det har hittats bl a sopor,plast,strykjärn och frigolit. Detta är en gratistjänst som föreningen har. Missbrukas detta försvinner tunnorna.