Ny lokal!

Publicerad av: kmw3
18 december, 2018 14:20

 

 

På  grund av Karlskogahems ovilja och oförmåga att lösa parkeringsproblemen vid den nuvarande klubblokalen i Ekeby har styrelsen beslutat att säga upp den till den 28 februari 2019. I stället får KMW möjlighet att hyra två rum i den gamla kulturbyggnaden Korpkullen intill Bofors station.

Tillsammans med stationen och Gråbo utgör Korpkullen ett mindre kulturreservat och Motorweteranernas verksamhet kommer säkert att kunna smälta in där. En förhoppning från såväl styrelsen som Karlskoga kommun är att vi ska kunna ha en hel del aktiviteter inom området. Det kräver naturligtvis att alla medlemmar ställer upp, gärna med sina gammelfordon. Så kommer stationsområdet att bli den naturliga utgångspunkten för aktiviteter som Motorhistoriska dagen,  Mopperallyt och Tjejsvängen. Tanken är också att starten för onsdagsåkningarna ska ske vid Korpkullen i stället för på parkeringen bakom Nämndhuset.

Meningen är att KMW ska få tillgång till den nya lokalen redan från årsskiftet. Det kommer säkerligen att krävas en del arbete i samband med flytten så har du möjlighet att ställa upp så anmäl dig till någon i styrelsen.