Solig Tjejsväng!

Publicerad av: kmw3
23 augusti, 2021 11:04

Vädret kunde knappast vara bättre- solen sken från klarblå himmel! Trots det hade inte fler än 15 ekipage mött upp när  Tjejsvängen – efter den ofrivilliga vilan i fjol –  nu åter anordnades  av Karlskoga Motorweteraner. Naturligtvis en stor besvikelse för arrangörerna, som hoppades på att åtminstone 20-talet deltagande bilar skulle ge sig av från Korpkullen.

Men deltagarna, de flesta i kläder som matchade  bilarna, visade inga sura miner och allt som allt måste evenemanget anses som mycket lyckat. Ärtpåsekastning, fika vid Berget, där även fåren skulle räknas, och parkeringsprov i Linnebäck var några av svårigheterna som mötte damerna före prisutdelningen vid Korpkullen.

Priset för bästa ekipage gick till Berit Ohlfeldt, och bäst i själva rallyt var Carina Karlborg med Anita Göransson på andra och Maria Eriksson på tredje plats.