Å så blev dä julfest igen..!

Publicerad av: kmw3
10 december, 2021 15:30

Coronasäker julbuffé.

Så blev det ändå dags för julfest igen! Det  verkade nästan som om nya Coronarestriktioner skulle kunna sätta käppar i hjulet och några anmälde valde att stanna hemma…

Men med lagom avstånd mellan borden och av ordförande Liliegren reglerad attack mot julbordet så blev det ändå en så långt som möjligt Covidsäker tillställning och som vanligt hade Pärltuppen lyckats trolla ihop en lagom julmeny med sill och potäter, kallskuret och varma köttbullar.

Traditionellt drogs det ett antal vinnare i deltagarlotteriet och först ut till det digra prisbordet var Börje Smedberg som valde en termos som blir svår att tappa bort i snön i vinter. Men det var fler av festdeltagarna som hade turen att få välja band priserna.

Det är uppenbart att den här samlingen är uppskattad av medlemmarna. Att fylla kvoten på  80 deltagare var definitivt inte svårt, trots rådande pandemiläge.

Börje var först till prisbordet.