Vinnare vid Vårmönstringen

Publicerad av: kmw3
1 maj, 2022 15:02
  • Tyvärr hade inte alla utställare tålamod att invänta prisutdelningen vid Vårmönstringen på Valborgsmässoaftonen. Därför finns en del priser att hämta för er som känner igen ert numer i den här förteckningen: Bäst i äldsta kategorin, till och med 30-tal var Kent Johansson med sin Cheva 1926. Bästa 40-talare var bil nummer 25 och Bengt Bjurströms Bjuick  utsågs till bästa 50-talsbil.  Publikens favorit och tillika bästa 60-talsbil var en Cadillac Sedan de Ville från 63, ägd av Eddie Sundlöf. Bästa 70-talsbil ägdes av Ulf Andersson och i  kategorin 1980-92 segrade bil nummer 89. Bästa mc hade nummer 90 och Ulf Holmqvists Zündap Sport Combinette blev bästa moped. Ni som känner igen era nummer, hör av er!
  • Inte heller alla tipsvinnare fanns på plats. Vinnare bland de vuxna var Hans Numrin med Sander och hans sällskap på andra och Mari Linna på tredje plats. Bland barnen vann Mila Midner med Pinchu Linna på andra och Einar Olander på tredje plats. Även ni har priser att hämta om ni hör av er…