Vissen Vårmönstring

Publicerad av: stefan
30 april, 2023 11:17

Ett nyckfullt aprilväder och en allt annat än uppmuntrande prognos bidrog med största sannolikher till att utställaruppslutningen till Vårmönstringen mer än halverades jämfört med fjolårets succé. Dryga 60-talet fordon hade trots allt sökt sig till Korpkullen och området kring Bofors station.
Det allt annat än inbjudande vädret medförde också att många utställare redan åkt hem när prisutdelningen skulle äga rum. Lagom till den ceremonin skulle äga rum kom också det regn som hängt i luften under i stort sett hela evenemanget.
Men några vinnare kunde ändå hämta sina polkaler och Bengt Bjurström fick till och med ta med sig två hem då hans Ford roadster -34, dels utasetts till bästa bil före 1950 och även var den bil som fått flest röster totalt.