Psykiatriveckan i Karlskoga

VÅGA PRATA – VÄGAR IN
Varje år uppmärksammas psykisk ohälsa med en psykiatrivecka på flera platser i landet. I Örebro län äger den rum vecka 46 i november, med årets tema ”Våga prata – vägar in”. Med information från representanter i kommuner, regionen, samordningsförbunden och civilsamhället får du ökad kunskap om de stöd och möjligheter som finns när man drabbas av psykisk ohälsa, samt en god inblick i vad som sker när du kontaktar dem.

TANKAR OM KOMMUNIKATION
Varmt välkommen till en kostnadsfri eftermiddag med kommunikation i fokus. Christina Haugsöen arbetar och föreläser kring ledarskap och medarbetarskap inom organisationer. I sin föreläsning Tankar om kommunikation delar hon med sig av sina egna erfarenheter och tankar om hur vi talar till oss själva och varandra. I samband med att Christina blev sjukskriven på grund av utmattning syndrom uppstod det många tankar hos henne kring just kommunikation. Funderingar om hur kommunikation egentligen fungerar, båda den inre till oss själva och den yttre i mötet med andra.

Minimässa med utställare
I anslutning till föreläsningen sker en minimässa med tema God psykisk hälsa. Där ges det möjlighet att mingla och samtala med utställare från kommun, region, samordningsförbund och ideella föreningar.

INGEN ANMÄLAN – FRI ENTRÉ

Mer information: https://www.sv.se/avdelningar/sv-orebro-lan/kurser/psykiatriveckan-karlskoga-17-november–51919/