Välkomna att ansluta er till Möckelnföreningarna och ta del av styrkan i nätverket!
Medlemsavgiften är 100kr/år.
För att ansluta din förening i Möckelnföreningarna fyller du enkelt i formuläret nedan.

HÄR finns en länk till en sida som samlar de tjänster som för närvarande gäller för alla medlemmar:

Faktureringsuppgifter

Vill du även vara med i webbportalen välj alternativ nedan:

Vår förening vill ha en hemsida i Möckelnföreningarnas webbportal.

Vår föreningen vill ha ett inlogg för evenemang i Möckelnföreningarnas webbportal.

Vår förening vill länka till sin befintliga hemsida från Möckelnföreningarnas webbportal.

För att underlätta för besökare att lättare hitta er förening, så ber vi er att ange ett par sökbara alternativ.

Vänligen välj 1-3st alternativ som beskriver er förening bäst.

IdrottSportMiljö & NaturFolkbildningSamfundFunktionsrättTeaterMusikKulturSocialaBarn & UngdomMötesplatsIntresseföreningMotorHjälporganisationerEtniskförening

Ange 1-2st valfri alternativ som beskriver er förening. Tillexempel "Fotboll" eller "Rollspel" (Valfritt)

Jag har läst och godkänner att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Möckelnföreningarnas integritetspolicy.

Frågor?

Sofia Tungfelt