Att marknadsföra sig är inte så lätt. Det gäller att hitta till rätt forum, skriva rätt text, välja rätt bilder. På denna träff går vi igenom grunderna i marknadsföring och får tips om hur vi kan använda befintliga verktyg på både Kupolen och på internet.

Har du frågor du vill lyfta denna kväll? Skicka gärna in dem i förväg så kan vi förbereda på bästa sätt.

Vi träffas på Mötesplats Kupolen, Parkstigen 13 i Karlskoga. Vi går igenom grunder i marknadsföring och får även en genomgång av alla möjligheter som Mötesplats Kupolen har att erbjuda:

  • Klistermärken och etiketter: På Kupolen kallas det Vinylplotter och innebär att vi kan designa och skriva ut dekaler i vinyl som går att klistra upp. Till exempel på en bil eller på en dörr in till föreningslokal/ fönster.
  • Laserskärare: här kan vi skära och gravera i olika material, oftast plast eller trä. Man kan göra ex. nyckelringar, örhängen, namnskyltar eller andra typer av skyltar, väggkonst etc. 
  • 3D-printern: Här kan vi designa och skriva ut en faktisk grej/sak/pryl. T.ex. trycksaker till egen produktion eller modeller av olika slag (i plast eller ninjafex som är ett slags gummimaterial).
  • Dokumentation för marknadsföring: All typ av dokumentation kan man göra väldigt proffsigt här för storbildsformat på utskrifter till marknadsföringsmaterial som affischer och roll-ups.
  • Fotostudio: Här kan vi ta snygga bilder till hemsida/sociala medier eller för andra forum. Produktbilder, till annonsering eller annat.
  • Musikstudio: Vill vi göra en reklamfilmsnutt för annonsering eller en jingel i finns här alla möjligheter. Musikstudion kan också användas för podcastinspelning.
  • Kupolens tryckmaskiner: Här kan vi trycka till exempel föreningens logga på t-shirt, töja, keps, tygpåse, pin/kylskåpsmagnet/kapsylöppnare eller mugg.

Anmäl ditt deltagande till info@mockelnforeningarna.net senast 20/3 så kan vi förbereda på bästa sätt.
MVH Möckelnföreningarna och Mötesplats Kupolen