Medlemserbjudanden från Tekniska museet

Tekniska museet i Stockholm visar under 2023 utställningen Zero city som handlar om framtidens hållbara stad. Utställningen visar också några av de bäst bevarade exemplaren av ikoniska fordon, såsom Sveriges första bil, den första svensktillverkade brandbilen och Kreugers välbevarade Bentley, men också vardagsbilar, motorcyklar och mopeder. I samarbete med museet har MHRF tagit fram två fina medlemserbjudanden, ett till klubben och ett till medlemmarna.

Genom att visa upp det bifogade värdebeviset är det möjligt att som medlem i en MHRF-ansluten klubb köpa entrébiljetter för 100 kr (ordinarie pris 170 kr). Erbjudandet gäller måndagar till torsdagar till och med 30 juni 2023 under helgfria måndagar till torsdagar (ej lovveckor).

Det finns också möjlighet att som MHRF-ansluten klubb boka ett årsmöte eller annat klubbmöte till ett förmånligt pris. Erbjudandet gäller helgfria måndagar, torsdagar och fredagar (ej skollov) till och med april samt 1 oktober-15 december 2023 och omfattar en hörsal med teknik och plats för upp till 50 deltagare mellan kl 18-22. Priset är 7000 kr + moms och då ingår också fri entré till museets grundutbud för mötesdeltagarna. Önskas mat och dryck, hjälp av tekniker eller ytterligare teknik går det bra att förboka mot en tillkommande kostnad. Bokning sker på förfrågan och beviljas utifrån tillgänglighet. Ange koden MHRF Tekniska23. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Bokningsförfrågningar skickas till eventbokning@tekniskamuseet.se